2024 is uitstekend begonnen voor 3 Ambachtenschool

Het bestuur van de RB Foundation is bijzonder verheugd over het feit dat ook in 2024 weer veel jonge leerlingen de kans krijgen om zich te laten opleiden tot schilder, timmerman, loodgieter, metselaar of elektricien. Dankzij de steun van onze Nederlandse donateurs zijn wij in staat om ook dit jaar het broodnodige onderwijs te geven aan jonge mensen in Zuid-Afrika. Jonge meisjes en jongens die hierdoor in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Om de opleiding ook voor de komende jaren te garanderen, organiseren wij dit jaar een unieke bijeenkomst waarbij we hopen te kunnen rekenen op de steun van onze zeer betrokken vrienden van de RB Foundation. Iedereen bedankt voor alle steun in het verleden en hopelijk ook in de toekomst. Samen hebben we een school gebouwd en samen maken we het verschil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *