Met passen en meten…

Beste vrienden van de RB Foundation.

Vrienden, want dat zijn jullie voor ons en alle betrokkenen in Zuid-Afrika, jullie hebben ons enorm geholpen en mede door jullie steun is ons project van start gegaan. Annette en ik vertrekken op dinsdag 28 januari naar Groblersdal onder de rook van Johannesburg waar de 3 Ambachtenschool gebouwd gaat worden. De komende week zullen wij ons bezig houden met het uitzetten van de gebouwen en zal naar alle waarschijnlijkheid het eerste beton van de fundering gestort worden. De eerste fundamenten voor onze school worden dan letterlijk gelegd. Onze, want deze school is van ons allemaal! We zullen jullie de komende maanden in tekst en beeld op de hoogte houden van de bouwontwikkelingen van dit unieke project.

Hartelijke groet,

Ruud en Annette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *